2018年12月英语四级词汇练习及答案(65)

2018-09-06 17:59 来源:新东方在线
四六级考试网权威发布2018年12月英语四级词汇练习及答案(65),更多2018年12月英语四级词汇练习及答案(65)相关信息请访问大学英语四六级考试网。

【导语】大学英语四六级考试将在2018年12月份进行,日常备考英语四级考试的同学们,要多积累词汇,只有词汇量达到一定积累,才能轻松应考,下面无忧考网四六级频道整理的词汇练习及答案,希望对大家备考有所帮助,并预祝同学们高分通过考试。

 2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总


  英语四级词汇练习及答案(65)


  1.Even though he has lived in China for many years, Mark still can not _______ himself to the Chinese customs.


  A.adopt


  B.adjust


  C.adapt


  D.accept


  2.He tried to _______ with the manager for has salary.


  A.evaluate


  B.object


  C.bargain


  D.pause


  3.To some _______, Mary still does not understand this unit. But she herself does not believe so.


  A.extend


  B.part


  C.extent


  D.content


  4.Great Britain and France will hold a _______ regarding some European economic problems.


  A.conference


  B.reference


  C.conversion


  D.cooperation


  5.Since he often travels on business, he can _______ himself to sleeping in any place he can find.


  A.make


  B.accustom


  C.force


  D.let


  6.He has _______ much time and energy for his invention.


  A.contained


  B.proceeded


  C.consumed


  D.paid


  7.A good teacher always tries to _______ students to ask question.


  A.encourage


  B.obey


  C.recall


  D.spread


  8.If you want to see the chairman of the department, you’d better make an _______ with his secretary first.


  A.admission


  B.agreement


  C.appointment


  D.alphabet


  9.They say the new film is a(n) _______ picture so they won’t go to see it.


  A.internal


  B.odd


  C.interesting


  D.dull


  10.The judge _______ the murderer to twenty years in prison.


  A.required


  B.ordered


  C.indicated


  D.sentenced


  答案:


  1.C 2.C 3.C 4.A 5.B


  6.C 7.A 8.C 9.D 10.D


  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总


本文关键字: 英语四级词汇 四级词汇练习


2018年12月英语四级词汇练习及答案(65)】由中国教育考试门户网站无忧考网提供,更多四六级考试最新资料和信息请访问大学英语四六级考试频道。
相关推荐