2018年12月英语四级词汇练习及答案(64)

2018-09-06 17:58 来源:新东方在线
四六级考试网权威发布2018年12月英语四级词汇练习及答案(64),更多2018年12月英语四级词汇练习及答案(64)相关信息请访问大学英语四六级考试网。

【导语】大学英语四六级考试将在2018年12月份进行,日常备考英语四级考试的同学们,要多积累词汇,只有词汇量达到一定积累,才能轻松应考,下面无忧考网四六级频道整理的词汇练习及答案,希望对大家备考有所帮助,并预祝同学们高分通过考试。

  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总


  英语四级词汇练习及答案(64)


  11.This university has _______ a great deal since our last visit.


  A.appeared


  B.altered


  C.approached


  D.admired


  12.She is narrow minded and always _______ what other people have.


  A. jealous


  B.owes


  C.misses


  D.envies


  13.When he woke up from his dream, the frightened boy tried to _______ his mother’s arm.


  A.grape


  B.grey


  C.grip


  D.grave


  14.Mary has never been _______ a ship.


  A.abroad


  B.aboard


  C.above


  D.absorb


  15.The modern camera lens may be coated with more than ten _______ for each piece of its glass.


  A. levels


  B.stories


  C.layers


  D.formations


  16.The thief was _______ by the police at the railway station.


  A.carpet


  B.mined


  C.captured


  D.mounted


  17.In fact, there is no _______ liberty in any country.


  A.adequate


  B.absolute


  C.private


  D.practical


  18.There is too much noise outside. I can not _______my attention on my work.


  A.connect


  B.flat


  C.fill


  D.concentrate


  19.While studying at U.C.L.A.,Mr.Wang _______ his old friend, whom he has not seen for nearly twenty years.


  A.encountered


  B.whispered


  C.swung


  D.maid


  20.The _______ production of engines in our factory has doubled this year.


  A.manual


  B.annual


  C.amount


  D.alike


  答案:


  11.B 12.D 13.C 14.B 15.C


  16.C 17.B 18.D 19.A 20.B


  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总