2018年12月英语四级词汇练习及答案(63)

2018-09-06 17:57 来源:新东方在线
四六级考试网权威发布2018年12月英语四级词汇练习及答案(63),更多2018年12月英语四级词汇练习及答案(63)相关信息请访问大学英语四六级考试网。

【导语】大学英语四六级考试将在2018年12月份进行,日常备考英语四级考试的同学们,要多积累词汇,只有词汇量达到一定积累,才能轻松应考,下面无忧考网四六级频道整理的词汇练习及答案,希望对大家备考有所帮助,并预祝同学们高分通过考试。

 2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总


  英语四级词汇练习及答案(63)


  41.As a chairman for nearly ten years, Professor Smith has never _______ to anything dishonest.


  A.beard


  B.attached


  C.granted


  D.kept


  43.The ---_______ between Chinese and Japanese is not so obvious so that it is not easy to distinguish between people from the two countries.


  A.distinction


  B.equivalent


  C.index


  D.murder


  44.When he caught a _______ of his girl-friend in the rain, Jack asked the taxi driver to stop to pick her up.


  A.harbour


  B.kettle


  C.glimpse


  D.scale


  45.He’ll always be _______ to you for what you’ve done.


  A.peaceful


  B.secure


  C.grateful


  D.companion


  46.In Nearly any country, there always exists a _______ gap between the old and the young.


  A.generation


  B.helicopter


  C.noticeable


  D.ounce


  47.Excuse me, sir. Could you please tell me what number I should dial to get the _______.


  A.throat


  B.verse


  C.conductor


  D.operator


  48.Without the _______ materials imported from abroad, Japan can hardly produce anything.


  A.storey


  B.valuable


  C.spare


  D.raw


  49.We may be able to _______ you in some way if you can not finish your work on time.


  A.resist


  B.insist


  C.assist


  D.disease


  50.She always dreamed of an _______ job even when she was ten years old.


  A. ideal


  B.indirect


  C.absolute


  D.aid


  答案:


  41.C 42.B 43.A 44.C 45.C


  46.A 47.D 48.D 49.C 50.A


  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总


本文关键字: 英语四级词汇 四级词汇练习